Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Werken & Leren

----------------------------

Wil jij werkervaring opdoen of nieuwe dingen leren, bij ons kan dat, Ook is het mogelijk om in plaats van te werkervaring alleen te komen leren

Voorbeelden van een aantal werk & leer mogelijkheden

Wij kijken altijd met je mee wat het beste bij jou past

Driekhoek versiering site

Grafisch design

Ben jij creatief en vind je het leuk om flyers, posters en andere items te ontwerpen voor gebruik op onze website en social media? We zijn op zoek naar iemand met een passie voor grafisch ontwerp. Sluit je aan bij ons team en laat je creativiteit de vrije loop!

ICT

Heb jij plezier in het bouwen van websites of het ontwikkelen van programma's die echt worden gebruikt? Klik dan snel op "Lees meer" en ontdek hoe je jouw vaardigheden kunt inzetten en impact kunt maken!

Driekhoek versiering site
Driekhoek versiering site

Film & fotografie

Bent jij bedreven in filmen, fotograferen of beeldbewerking? Klik snel op "Lees meer" en ontdek hoe je jouw vaardigheden kunt inzetten. Wij bieden een leuke en leerzame omgeving waar jouw talenten tot hun recht komen.

Driekhoek versiering site

Mensen helpen

Ben jij graag behulpzaam bij digitale vragen en problemen? Dan is het meehelpen met onze Digi Inloop de perfecte activiteit voor jou. Samen met het team helpen wij elkaar en de bezoekers van de digi inloop. Klik snel op "Lees meer" voor meer informatie.

Computer screen laptop software code
Versiering voor site

ICT

Met ICT kun je talloze richtingen op, van het bouwen van websites tot het creëren van functionele bots. Met basiskennis kun je al diverse projecten realiseren, of je nu enthousiast wordt van Python, HTML of Java, al jouw gemaakte projecten kunnen daadwerkelijk worden gebruikt. Sluit je aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden om jouw passie voor programmeren om te zetten in tastbare resultaten. Klik snel op "Meer info" voor meer informatie over de ICT activiteiten.

Filmen en bewerken

Als je geniet van het vastleggen en bewerken van jouw ideeën, dan ben je van harte welkom om mee te helpen. Van het creëren van een script en planning tot het filmen en bewerken, je zult betrokken zijn bij elke stap van het project naar de uiteindelijke content. Klik snel op "Meer info" voor meer informatie over hoe je kunt bijdragen aan het maken van boeiende en professionele videocontent.

Camera at media conference
Versiering voor site
Versiering voor site
Versiering voor site
Kleurrijk en speels logo dat staat voor de leuke varieerende activiteiten die Stichting Level Inn Venray organiseerd voor kinderen en jeugd

Grafisch design

Ben jij gepassioneerd over het bedenken en ontwerpen van flyers, posters en socialmedia-posts? Dan is deze kans echt iets voor jou! Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest geweldige ontwerpen. Sluit je aan bij ons team en geef vorm aan visuele uitingen die indruk maken. Klik snel op "contact" voor meer informatie over hoe je jouw talenten kunt inzetten.

Ons team

Het Level Inn team staat altijd voor jouw klaar

christiaan

Christiaan Engels

Eigenaar & oprichter
cropped view of woman holding placard with question mark near brick wall
Wij zoeken jou
Vrijwilliger
cropped view of woman holding placard with question mark near brick wall
Wij zoeken jou
Vrijwilliger

Wil jij meer informatie

Neem dan contact met ons op