Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Opening Stichting Level Inn

Vandaag is de officiële opening geweest van Stichting Level Inn.

We hadden gelukkig enorm mooi weer en een goed gezelschap om ons heen, Na een kort praatje heeft Martin Leenders (wethouder Gemeente Venray) nog een heel mooi stuk verteld. Na dat dat we beide ons stuk hebben verteld was het tijd om het lint door te knippen. En dat hebben we samen gedaan.

Toen kregen wij nog een bijzonder cadeau (een Venray`s schild van Chocolade.) Wat zag die er mooi en lekker uit.

Na de champagne kurk de lucht in hebben geschoten was het tijd voor een praatje en konden de bezoekers een kijkje nemen in de Brain on Wheels caravan van Autisme Experience, waar een heel mooie film werd gedraaid en een mooi verhaal werd verteld over en door 

Ramses Groot.

 

Met het mooie weer, de gezelligheid en de activiteiten er om heen was het een enorm geslaagde dag

author avatar
Christiaan