Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Helpende handen

Sinds het Glazen Huis is Stichting Level Inn actief bezig met het verkennen van mogelijkheden om met kleine, eenvoudige gebaren te helpen. Na het Glazen Huis ontvingen we een aantal verzorgingsproducten, die we konden doorgeven aan mensen die het financieel zwaar hebben in deze tijd. 

Nu, in ons tweede jaar, streven we ernaar om nog meer mensen te helpen. Daarom zijn we weer begonnen met het inzamelen van nieuwe verzorgingsproducten, die we willen schenken aan mensen die momenteel niet over de middelen beschikken om ze zelf te kopen. Denk hierbij aan ongeopende verpakkingen van shampoo, tandpasta, luiers(broekjes) en nog veel meer. 

Helping hands holding charity gesture

Benodigdheden.

01

Luiers & Luierbroekjes

Alle maten en merken luiers(broekjes) 

Deze mogen ook zonder verpakking of in openverpakking zijn.

02

Maandverband, tampons, Inlegkruisjes

Dit mogen alleen dichte verpakkingen zijn of het product moet nog apart in plastic zijn verpakt

03

Tandenborstels, Tandpasta, Haarverzorging, Shampoo, Deodorant, Scheerschuim, Scheermesjes, Zonnebrand En overige verzorgingsproducten

Het is belangrijk dat deze nog volledig in de verpakking zit, anders kunnen we deze namelijk niet meer weggeven

Heb jij nog iets liggen thuis en wil je een ander er mee blij maken, neem dan contact met ons op

Hulp nodig of een donatie doen

01

Hulp nodig ?

Je kunt met ons contact opnemen via het contact formulier op de site of via mail of telefoon. Wij spreken dan samen met je iets af om deze te komen halen of eventueel te komen afgeven

02

Spullen afgeven

Dit kan op Maandag en Woensdagen tussen 11:00 en 15:00 (mocht dit niet lukken dan kunnen we een afspraak maken dat wij aanwezig zijn)

03

Spullen ophalen

Heb je spullen over dan komen wij deze mocht je ze niet kunnen komen afgeven graag bij je ophalen, neem hiervoor contact met ons op

Zie hier onder voor contact

Luiers en Luierbroekjes Doneren? Vind alle informatie hier

Mocht de informatie er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op

Waarom luiers en luierbroekjes inleveren bij Stichting Level in Venray

Ben je op zoek naar een manier om luiers en luierbroekjes te doneren aan mensen die deze goed kunnen gebruiken? Bij Stichting Level in Venray kun je luiers en luierbroekjes inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze terechtkomen bij gezinnen die het hard nodig hebben.

Waarom luiers en luierbroekjes inleveren?

Luiers en luierbroekjes zijn duur. Voor gezinnen met een laag inkomen kan het moeilijk zijn om deze kosten te dragen. Door luiers te doneren, help je deze gezinnen om hun kindje een goede start te geven.

Hoe luiers en luierbroekjes inleveren?

Je kunt luiers en luierbroekjes inleveren bij Stichting Level in Venray. Wij zitten in schoutenstraatje 15 in Venray. Je kunt luiers inleveren op maandagen en woensdagen tussen 11:00 en 15:00 uur.

Wat kun je inleveren?

Je kunt alle soorten luiers en luierbroekjes inleveren. Ook kun je luiers inleveren die niet meer in de verpakking zitten.

Heb je een vraag of heb je hulp nodig ?

Neem dan gerust contact met ons op