Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Doneren voor
Dagje Weg

Bij Stichting Level Inn waarderen we donaties enorm. Ze spelen een cruciale rol in ons voortbestaan en stellen ons in staat om laagdrempelige hulp en activiteiten aan te blijven bieden. Als jij ons wilt helpen, overweeg dan alsjeblieft een donatie. Zelfs de kleinste bijdrage kan een groot verschil maken. Met jouw steun kunnen we ons werk voortzetten en mensen blijven ondersteunen zonder hoge vergoedingen te vragen. Samen kunnen we een positieve impact maken in de gemeenschap. Bedankt voor jouw overweging en mogelijke steun!

amusement park carrousel Beautiful night lighting
cropped view of woman putting coin in penny jar with donate lettering on wooden surface on white

Als bedrijf een donatie doen

Bij Stichting Level Inn zijn we dankbaar voor donaties. We zijn gedeeltelijk afhankelijk van jouw steun om ons werk voort te kunnen zetten. Als jouw bedrijf ons wil helpen, kun je kiezen tussen een gelddonatie of het doneren van spullen. Beide vormen van ondersteuning zijn van onschatbare waarde voor ons. Met de ontvangen donaties kunnen we onze hulpverlening laagdrempelig houden en activiteiten blijven aanbieden. Of je nu financieel wilt bijdragen of items wilt schenken, jouw steun draagt bij aan het maken van een positieve impact. Hartelijk dank voor jouw overweging en mogelijke bijdrage!

Bedankje voor alle donateurs

Beste donateur.

Woorden schieten tekort om onze oprechte dankbaarheid uit te drukken voor jouw donatie. Dankzij jouw vrijgevigheid hebben we een kind een onvergetelijke activiteit kunnen bezorgen, of iemand die het nodig had een waardevolle cursus kunnen aanbieden. Je hebt niet alleen geld gegeven, maar ook een glimlach geschonken en een prachtig moment mogelijk gemaakt.

Jouw steun heeft een positieve impact op levens gehad en heeft het verschil gemaakt. We willen je laten weten hoezeer we jouw betrokkenheid en genereuze gebaar waarderen. Samen hebben we de kracht om hoop, geluk en groei te verspreiden. Nogmaals, ontzettend bedankt voor jouw waardevolle donatie.

Met dankbaarheid, het team van Stichting Level Inn.