Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Kind & Jeugd Activiteiten

Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en volop kunnen deelnemen aan diverse activiteiten in de maatschappij.

Kleurrijk en speels logo dat staat voor de leuke varieerende activiteiten die Stichting Level Inn Venray organiseerd voor kinderen en jeugd

Ons doel

Ons doel is ervoor te zorgen dat elk kind de kans krijgt om actief deel te nemen aan de maatschappij. Daarom zijn onze activiteiten gebaseerd op vrijwillige bijdragen. We bieden op maat gemaakte activiteiten aan, waarbij we zorgvuldig kijken naar wat de kinderen leuk vinden om te doen.

Daarnaast organiseren we exclusieve uitstapjes via ons “Level Inn Dagje Weg”-programma. Met dit programma nemen we een groep kinderen mee naar spannende bestemmingen zoals dierentuinen, speeltuinen en pretparken. Elke keer beleven de kinderen weer iets nieuws en avontuurlijks.

Bij ons staat plezier en inclusiviteit voorop, zodat elk kind een geweldige tijd heeft.

Boys playing
Making campfire
Children playing Football
Foto van ingang van het gebouw waar sticthing level inn is gevestigd

Activiteiten

De woensdagmiddag activiteit is voor kinderen van 7 tot 12 jaar op woensdagmiddag vanaf 14:00 uur. We bieden een diverse mix van avontuur, plezier, sport en spel, muziek, spellen en nog veel meer.

De activiteiten vinden zowel buiten, in de prachtige bosrijke omgeving, als binnen plaats. Hierdoor kunnen kinderen genieten van de natuur en tegelijkertijd deelnemen aan boeiende en leerzame activiteiten. Bij ons draait het om het creëren van een leuke en inspirerende middag voor elk kind!

Veilige en leerzame omgeving

Wij zorgen voor een veilige en leerzame omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Al onze vrijwilligers beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), en er is altijd iemand aanwezig met EHBO- en/of BHV-kwalificaties.

Daarnaast begrijpen we dat de eerste keer spannend kan zijn voor zowel kinderen als ouders. Daarom nodigen we ouders uit om de eerste bijeenkomsten bij te wonen en actief mee te helpen tijdens de activiteiten. Zo kunnen zij de sfeer proeven en zien hoe hun kind geniet.

Wij vinden het belangrijk dat er een gevarieerd programma is, zodat elk kind iets vindt wat bij hem of haar past en altijd iets nieuws en leuks te ontdekken heeft.

Helping hands holding charity gesture

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Als je interesse hebt en meer informatie wilt, nodigen we je graag uit om vrijblijvend kennis te komen maken. We hopen dat we je hebben geïnspireerd met de voorbeeldactiviteiten, maar we horen ook graag jouw andere leuke ideeën voor kinder- en jeugdactiviteiten. Samen kunnen we zorgen voor een geweldige ervaring voor kinderen en jongeren. Neem contact met ons op en laat jouw enthousiasme en ideeën horen!

Heb jij een vraag, wil jij je aanmelden ?

Neem dan contact met ons op