Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Kind & Jeugd Activiteiten

Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en volop kunnen deelnemen aan diverse activiteiten in de maatschappij.

Kleurrijk en speels logo dat staat voor de leuke varieerende activiteiten die Stichting Level Inn Venray organiseerd voor kinderen en jeugd

Activiteiten die binnenkort starten

Met een divers aanbod aan activiteiten dit zijn de favoriete

Dagje weg
Start op
17-12-23

Voor kinderen die niet altijd de mogelijkheid hebben om een dagje weg te gaan, organiseren wij speciale dagjes weg.

meer informatie

Spel Middag

Op zoek naar een leuke middagactiviteit voor jouw kind? Binnenkort starten wij op woensdagmiddag een spelmiddag voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met groep 8. Of jouw kind nu dol is op gezelschapsspellen of Minecraft, houd ons in de gaten voor meer informatie.

Binnenkort

Techniek

Is jouw kind gefascineerd door techniek en wil het graag nieuwe dingen leren? Binnenkort organiseren wij activiteiten gericht op techniek. Houd ons in de gaten voor meer informatie. Laat jouw kind zijn of haar interesse in techniek verkennen en ontwikkelen tijdens onze leerzame en leuke activiteiten!

Binnenkort

Spel avond

Op zoek naar een gezellige avond vol speelplezier en games? Binnenkort starten wij een wekelijkse spelavond speciaal voor jeugd vanaf 12 jaar. Geniet van gezelschapsspellen en spannende games. Houd ons in de gaten voor meer informatie en mis deze kans niet om mee te doen aan deze avonden!

Binnenkort

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Voor enkele van de bovenstaande activiteiten zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Als je interesse hebt en meer informatie wilt, nodigen we je graag uit om vrijblijvend kennis te komen maken. We hopen dat we je hebben geïnspireerd met de voorbeeldactiviteiten, maar we horen ook graag jouw andere leuke ideeën voor kinder- en jeugdactiviteiten. Samen kunnen we zorgen voor een geweldige ervaring voor kinderen en jongeren. Neem contact met ons op en laat jouw enthousiasme en ideeën horen!