Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

We zijn nu gesloten.

Level jij ook mee
met onze visie

Iedereen is uniek en heeft recht op kansen. Wij bieden een plek waar jij kansen krijgt om aan de slag te gaan met je eigen mogelijkheden.

Een kleurrijk logo van Stichting Level Inn Venray, dat symboliseert dat iedereen de kans moet krijgen om te 'levelen

Mogelijkheden

Wij kijken vooral wat er mogelijk is, want mogelijkheden zijn er veel meer dan onmogelijkheden.

Mogelijkheden; is wat wij uitdragen in onze visie. De stappen die jij kan maken en de doelen die jij wilt bereiken. Onmogelijkheden kun je omzetten naar mogelijkheden dit kan nieuwe deuren openen. Wij kijken graag met jou mee in wat jij zou willen leren en ontwikkelen wat bijdraagt om jouw dromen en of doelen te bereiken.

Iedereen mag meedoen

De deur staat voor iedereen open.

Meedoen is niet vanzelfsprekend in de maatschappij. Zo kan het voor iemand die in armoede leeft het een uitdaging zijn om mee te doen, of is het voor iemand met een beperking soms lastig om gezien te worden. Wij willen ons daarom inzetten om de drempel zo laag mogelijk te houden en activiteiten te organiseren die passen bij de vraag die er is. Wij organiseren daarom verschillende activiteiten die leuk, leerzaam en uitdagend kunnen zijn waar jij je bij aan kunt sluiten.

Iedereen is uniek

Voor ons is een mens een mens.

Iedereen mag en kan zichzelf zijn omdat wij iedereen respecteren. Wij bieden daarom een veilige en leerzame omgeving waar iedereen welkom is. Heb je ergens meer hulp bij nodig dan is dat geen probleem, wij nemen alle tijd om jou rustig te helpen.

Level met ons mee

Voor iedereen is er een eigen uitdaging