Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

DIGI INLOOP VENRAY

hulp bij digitale vragen en problemen

HULP NODIG?​

De digitale wereld verandert steeds sneller. Dit kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Gelukkig bieden wij de Digi Inloop in Venray. Hier kun je terecht met je vragen en problemen over digitale onderwerpen. 

De Digi Inloop is open op maandag, woensdag van 11:00 tot 15:00 uur.

HULP VRAGEN​

Waarmee kunnen wij helpen​

  • Foto’s overzetten​

Word je telefoon of tablet traag? Dan kan het zijn dat je te veel foto’s op je apparaat heb staan. Wij kunnen deze voor je overzetten op een USB stick, hierdoor blijven altijd alle foto’s bewaard.

  • Vragen over gebruik van een app​

Heb je een vraag over een app dan kijken wij graag met je mee. Je verteld waar je tegen aan loopt en wij kijken of wij dit samen met je kunnen oplossen, zodat je weer vol plezier de app kan gebruiken.

  • Email gebruik​

Wil jij je mail synchroniseren met een tablet of telefoon, of heb je een vraag over een mail versturen of ontvangen.
Wij kunnen met je meekijken en alles naar wens proberen in te stellen.

  • Hoe werkt een app of programma

Wil je iets specifieks leren zoals het gebruik van bijvoorbeeld WhatsApp of  Facebook of mailen. We kunnen hier voor afspraken maken zodat we rustig de tijd kunnen maken om dit jou te leren.

  • Hoe beveilig ik mijn apparaat

Wij kunnen je helpen met het instellen van een antivirus en je systeem updaten, hierdoor is jou apparaat weer stukken veiliger

  • Cursus​

Wil je iets specifieks leren zoals het gebruik van bijvoorbeeld Word – Microsoft office – Mailen of zelf het maken van een fotoboek.
We kunnen hier voor afspraken maken zodat we rustig de tijd kunnen pakken om dit jou te leren.

Driekhoek versiering site

Foto's overzetten

Word je telefoon of tablet traag? Dan kan het zijn dat je te veel foto's op je apparaat heb staan.
Wij kunnen deze voor je overzetten op een USB stick,
hierdoor blijven altijd alle foto's bewaard.

Vragen over gebruik van een app

Heb je een vraag over een app dan kijken wij graag met je mee. Je verteld waar je tegen aan loopt en wij kijken of wij dit samen met je kunnen oplossen, zodat je weer vol plezier de app kan gebruiken.

Driekhoek versiering site
Driekhoek versiering site

Email gebruik

Wil jij je mail synchroniseren met een tablet of telefoon, of heb je een vraag over een mail versturen of ontvangen. Wij kunnen met je meekijken en alles naar wens proberen in te stellen.

Driekhoek versiering site

Cursus

Wil je iets specifieks leren zoals het gebruik van bijvoorbeeld Word - Microsoft office - Mailen of zelf het maken van een fotoboek. We kunnen hier voor afspraken maken zodat we rustig de tijd kunnen pakken om dit jou te leren.

Versiering voor site
Versiering voor site
Computerles

Cursus / computerles

Wij bieden een cursus waar je begint met het leren met de volgende stappen.
1: Hoe zet ik een computer aan
2: Hoe kan ik een programma starten
3: Hoe kan ik in word typen
4: Hoe werk het internet
5: Mailen

Online veiligheid

Op dit moment gebeurt er steeds meer oplichting via mails en via telefoons. Hoe kun jij jezelf hiervoor beschermen en hoe zorg jij er voor dat jou gegevens veilig zijn.
Hier kunnen wij jou alles over vertellen.
Kom gerust langs als je vragen hebt.

Versiering voor site
Online veiligheid
Versiering voor site
Versiering voor site
Versiering voor site
Computer hulp venray

Digihulp

Wij zitten klaar om je te helpen met alle vragen over computers, tablets en telefoons. Wil je meer weten over hoe log ik in met DigiD of hoe synchroniseer ik mijn mail. Geen vraag is te gek!
Wij kunnen u ook helpen ook met het maken van een digitaal fotoboek en bijvoorbeeld met het installeren van software.

ERVARING KLANTEN

De Digi Inloop Venray is erg populair.
Veel mensen zijn tevreden over de hulp die ze krijgen

5/5
ik ben niet zo thuis in computers. Ik had hulp nodig bij het installeren van een programma op mijn computer. Ik ben langsgegaan bij de Digi Inloop Venray en ik ben daar heel goed geholpen. De medewerkers waren geduldig en begripvol. Ze hebben me alles stap voor stap uitgelegd. Ik kon mijn computer probleemloos installeren.
Mevrouw jansen
5/5
Ik had een probleem met mijn e-mail. De mensen van de Digi Inloop hebben me heel goed geholpen. Ik kan nu weer e-mailen.
De vries
5/5
ik gebruik dagelijks computers en andere digitale apparaten. Ik wilde graag mijn digitale vaardigheden verbeteren, maar ik had niet veel tijd om een cursus te volgen. Ik ben daarom langsgegaan bij de Digi Inloop Venray. De Digi Inloop Venray biedt een breed scala aan workshops en cursussen voor iedereen. Ik heb twee workshops gevolgd over hoe ik mijn computer veilig kan houden en hoe ik word en exel kan gebruiken. De workshop was zeer leerzaam en de vrijwilliger was zeer bekwaam. Ik heb veel geleerd. Ik ben erg blij met de hulp die ik heb gekregen van de Digi Inloop Venray. Ik heb mijn digitale vaardigheden aanzienlijk verbeterd.
carla

Heb jij een vraag of heb jij hulp nodig?

Neem dan contact met ons op