Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

Vrienden Van Level Inn

Bij Stichting Level Inn waarderen we donaties enorm, omdat ze cruciaal zijn voor ons voortbestaan en ons in staat stellen laagdrempelig activiteiten aan te blijven bieden. Door Vriend van Level Inn te worden, steun je niet alleen de stichting, maar ontvang je elk jaar een leuke dag als dank voor jouw support en betrokkenheid.

Wil jij ons helpen en deel uitmaken van Vrienden van Level Inn? Overweeg dan alsjeblieft een donatie. Elke vriend kan een groot verschil maken en ons helpen om onze activiteiten voort te zetten zonder hoge vergoedingen te vragen. Jouw steun maakt het mogelijk om activiteiten laagdrempelig te organiseren zodat iedereen kan en mag meedoen 

Word vandaag nog vriend en ervaar zelf de voldoening van het bijdragen aan een goed doel. Samen maken we een verschil! 

cropped view of woman putting coin in penny jar with donate lettering on wooden surface on white

Als bedrijf vriend van Level Inn worden

Als je als bedrijf of organisatie vriend van Level Inn wilt worden kunnen wij verschillende dingen terug doen zoals:

  1. Logo op site
  2. Promotie maken
  3. Uitnodigen voor het Vrienden van Level Inn feest
  4. Op socialmedia plaatsen dat een activiteit mogelijk is gemaakt door een bedrijf of organisatie

 

Bedankje voor alle donateurs

Beste donateur.

Woorden schieten tekort om onze oprechte dankbaarheid uit te drukken voor jouw donatie. Dankzij jouw vrijgevigheid hebben we een kind een onvergetelijke activiteit kunnen bezorgen, of iemand die het nodig had een waardevolle cursus kunnen aanbieden. Je hebt niet alleen geld gegeven, maar ook een glimlach geschonken en een prachtig moment mogelijk gemaakt.

Jouw steun heeft een positieve impact gehad en heeft het verschil gemaakt. We willen je laten weten hoezeer we jouw betrokkenheid en genereuze gebaar waarderen. Nogmaals, ontzettend bedankt voor jouw waardevolle donatie.

Met dankbaarheid, het team van Stichting Level Inn.

Stichting Level Inn is aangesloten bij Stichting Donateursbelangen en verklaart en belooft de Donateursbelofte na te leven en onderschrijft het belang van donateurs.

Wij zullen donateurgerichte fondsenwerving toepassen in het belang van onze donateurs. Als donateur maak je immers het voor ons mogelijk gezamenlijk te werken aan onze doelstelling(en).

Als donateur kun je GRATIS lid worden van de online donateursbelangen community, zie: https://www.donateursbelangen.nl/deelnemen

Omdat wij de Donateursbelofte onderschrijven en ondertekend hebben mogen wij gebruikmaken van de DonateursBelangen-Badge op onze uitingen.

Voor meer informatie over Stichting Donateursbelangen, zie: https://www.donateursbelangen.nl.