Stichting Level Inn

Stichting Level Inn

We zijn nu gesloten.

Wat is Level Inn?

Level Inn bied veel verschillende services en mogelijkheden. Wij bieden onderanderen een dagbesteding voor kinderen, hulp bij vragen over technologie bijvoorbeeld in verband met bestanden overzetten naar een andere telefoon en een leer en werk plek voor jong volwassenen.

Een kleurrijk logo van Stichting Level Inn Venray, dat symboliseert dat iedereen de kans moet krijgen om te 'levelen
Kleurrijk en speels logo dat staat voor de leuke varieerende activiteiten die Stichting Level Inn Venray organiseerd voor kinderen en jeugd

Dagbesteding

wij bieden verschillende vormen van dagbesteding. Bijvoorbeeld een dagje uit naar een pretpark zoals toverland. [ik weet niet hoeveel vormen van dagbesteding wij bieden] Wij zetten ons vooral in voor een gezellige en laagdrempelige sfeer, wij geloven dat niemand hoeft achter gehouden en doen er alles aan om de beste tijd te beiden aan iedereen.

Digitale hulp

Wij bieden hulp bij digitalen problemen bijvoorbeeld emails instellen, telefoon data overzetten, programmas installeren op uw laptop, etc. Je kan bij ons langs komen op maandag en woensdag tussen 11 uur en 3 uur, je kan ook telefonisch en afspraak maken. Bezoek ook onze pagina over onze Digi inloop door op de "Meer info" knop te drukken.

2 mensen die een computer probleem aan het oplossen zijn
Een persoon die op een computer aan het programmeren is.

Werk en leer plek

Bij ons kunt u veel verschillende digivaardigheden ontwikkelen. Wij bieden mogelijkheden in coderen in Java en Python, webdevelopment in WordPress en nog veel meer. Wat je leert word ook toegepast in de praktijk, deze pagina is bijvoorbeeld gemaakt door iemand die nu webdevelopment aan het leren is.